От ситуации, когато спешно са необходими пари, никой не е застрахован. Заплата ви беше забавена, автомобила се нуждае от спешен ремонт, наводнени съседи или мобилен телефон в неизправност, здравословни проблеми или други ежедневни трудности – всичко това може да изисква спешно решение, което изисква пари.

Добре е, ако имате спестявания или можете да се обърнете към роднини, приятели, които могат да ви помогнат с необходимата сума, но ако няма такава възможност? Заемането от приятели не винаги е удачно решение, не само защото при евентуално забавяне на връщането на парите, това ще повлияе на отношенията ви, но и защото вашия приятел също може в момента да е в затруднени. Банков заем е опция, която за съжаление не е подходяща за всички – някой няма достатъчно време да изчака обработката, някой няма необходимите документи като удостоверения за доходи, обезпечение или гаранция на трета страна, а някой пък имат лоша кредитна история, поради която банките отказват заем. Понякога цялата процедура отнема дни или седмици, възможно е да се наложат няколко посещения до банката, което допълнително отнема време и е уморително. Какво да правя в такава ситуация, ако не мога да изтегля кредит от банка?

Много подходящ вариант са така наречените срочни заеми “до заплата”

За щастие на пазара днес има много фирми,  предлагащи на своите клиенти спешни парични заеми, на които може да се разчита във всяка непредвидена ситуация.

Тези заеми, които се издават за кратък срок от 7 до 20 дни са малки заеми. Този формат на заеми се нарича „заеми до заплата“. Те могат да се разглеждат като спешно решение на малки финансови проблеми, алтернатива на ситуацията, заемате пари от приятел или колега и планирате да ги върнете, като получите заплата.

Удобно решение ли са срочните заеми до заплата?

Разбира се, ако нямате собствени пари и ви трябват спешно пари, не можете без заем.

Заемите до заплата са бързо, удобно и изгодно решение на проблем, когато спешно са необходими пари. За да получите заем, ви е необходим само лична карта. Гаранти, сертификати, обезпечения и положителна кредитна история не се изискват за вас.

Цялата регистрация и издаване на заем отнема 14 минути – а когато кандидатствате онлайн или чрез Call Center, това е още по-малко, докато многократните заеми се издават още по-бързо. За да платите заема, не е необходимо да отивате в офиса на компанията – можете разбира се и да отидете лично в офиса, но и чрез терминал, чрез превод от всяка банка или онлайн.

Чрез създаването на “Личен акаунт”, освен възможността да изплащате вноските си за заем с банкова карта, имате възможност и за удължаване на срока на заема – ако нямате възможност да платите изцяло необходимата сума, можете да погасите действително начислени лихви и да удължите договора без неустойки.

Заемите до заплата са удобна, печеливша и лесна опция за решаване на временни парични проблеми, без да се налага да вземате назаем пари от приятели или да отивате в банката за заем. Въпреки това винаги бъдете максимално отговорни. Взимайте само парична сума, която ви е необходима и преценете правилно възможностите си за погасяване на вноските. Забавянето на кредитите може да доведе не само до начисляване на допълнителни такси и лихви, но ще се отрази на кредитната ви история, след което следващо кандидатстване за заем ще бъде значително по-трудно. Бързите кредити са изключително удобни в много от случаите, но не забравяйте, за отговорностите към тях.

Източник: jet-credit.com

 

By admin